Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres

Wat is een digitaal Live Magazine?

lees verder

Live Magazines maakt gebruik van het in eigen beheer ontwikkelde, innovatieve en revolutionaire platform Publiqa dat de manier waarop we digitale publicaties ervaren, verandert. Het stelt uitgevers in staat om een interactieve en meeslepende leeservaring te bieden aan hun lezers, met behulp van de nieuwste technologieën, AVG-vriendelijk, WCAG-richtlijnen en heldere grafische vormgeving.

In essentie is Live Magazines een web-based publicatie platform dat lezers in staat stelt om het verslag van de dag digitaal te bekijken en te beleven in een visueel aantrekkelijke en intuïtieve manier. Met Live Magazines kunnen uitgevers rijke multimedia-inhoud integreren in hun publicaties, waaronder video’s, audio, animaties, visuele notulen en uiteraard foto’s.

Hoe werkt een digitaal Live Magazine?

Het Live Magazines-platform is ontworpen met het oog op de eindgebruiker en biedt een naadloze en meeslepende leeservaring. Het platform is volledig web-based, wat betekent dat gebruikers geen extra software of plugins hoeven te downloaden om de publicaties te bekijken.

Wanneer een gebruiker een Live Magazine opent, wordt hij of zij begroet met een overzichtelijke en georganiseerde interface die is ontworpen om het lezen zo intuïtief mogelijk te maken. De gebruiker kan door de publicatie bladeren door eenvoudigweg te scrollen of door te klikken op navigatieknoppen. Live Magazines biedt ook verschillende manieren om de inhoud van een publicatie te verkennen, zoals het gebruik van inhoudsopgave en overzicht bij meerdere edities.

Een van de grootste voordelen van Live Magazines is de mogelijkheid om multimedia-inhoud te integreren in publicaties. Uitgevers kunnen video’s, audio en animaties toevoegen om de leeservaring nog meeslepender te maken. De gebruiker kan deze multimedia-inhoud bekijken door erop te klikken of erop te tikken, afhankelijk van het apparaat dat hij of zij gebruikt.

SEO-vriendelijkheid van Live Magazines

Live Magazines is niet alleen een geweldige manier om digitale publicaties te maken en te delen, het kan ook helpen bij het verbeteren van de SEO van je website. Door het gebruik van relevante zoekwoorden en tags in de inhoud van de publicaties, kunnen uitgevers hun SEO verbeteren en hun online aanwezigheid vergroten.

Bovendien is het platform volledig responsief en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit betekent dat gebruikers de publicaties kunnen bekijken op hun smartphones en tablets, wat zorgt voor een naadloze en consistente leeservaring op alle apparaten.

Conclusie

Live Magazines is een revolutionair platform dat de manier waarop we digitale publicaties ervaren, verandert. Het biedt uitgevers de mogelijkheid om rijke multimedia-inhoud te integreren in hun publicaties en een naadloze en meeslepende leeservaring te bieden aan hun lezers.