Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
achtergrond

Rate your event!

Wat ging goed? Wat kan beter? Gebruik de feedback van het team van Live Magazines om een nóg beter event te maken!

Live Magazines bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. We maakten in die tijd met ons team van professionals vele honderden verslagen van events. Daar hebben we veel van opgestoken. We weten wat werkt, waar zwakke plekken zitten en wat u kunt doen om die te verbeteren. Gebruik onze ervaring om uw volgende event nóg beter te maken.

 Deed de dagvoorzitter het goed? Hoe was de stemming in de zaal? Was de locatie oké? Werd er gemopperd in de wandelgangen of bij de toiletten? Waren de sprekers goed bij de les? Waren de workshops niet te zwaar of te licht? Is de boodschap goed overgekomen?

Live Magazines geeft feedback 
Als je een event organiseert is het lastig om alles zelf in de gaten te houden. Een event is al hectisch genoeg. Gebruik onze ogen en oren om na afloop feedback te krijgen over het verloop van de dag. We praten met heel veel mensen en vangen veel op. We kunnen goed vergelijken met andere events en andere organisaties. Live Magazines is onafhankelijk en we hebben een vrije rol. Mensen zijn tegen ons vaak eerlijker dan tegen de organisatie!

We praten met veel mensen en vangen veel op.

Wat was een succes?
Als u daar prijs op stelt geven we achteraf een goed onderbouwde en onafhankelijke beoordeling van uw event. Wat was een succes, waar ging het stroef? We peilen de stemming bij de deelnemers. Werd uw boodschap opgepikt? Wat nemen ze aan inhoud mee naar huis?

Suggesties en tips
We kijken naar praktische zaken, maar ook naar de inhoudelijke kant. We observeren,  kunnen suggesties doen en tips geven. U krijgt zo een eerlijke mening over het event, en kan u het volgende event nóg beter maken. De professionals van ons team hebben veel ervaring. Die ervaring willen we graag met u delen! Misschien zagen we ergens anders iets dat uw event kan verrijken!