Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
achtergrond

Méér dan sfeerbeheer

Natuurlijk, het is leuk om de foto’s nog eens terug te zien. De ‘impressie’-pagina’s van een Live Magazine worden altijd erg goed bekeken. Maar een goed inhoudelijk verslag van een geslaagde bijeenkomst is meer dan alleen sfeerbeheer. Het draait allemaal om contact.

Dat ga ik morgen meteen doen!
Op een geslaagd event kom je als deelnemer in aanraking met een hele waaier aan nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe groeimogelijkheden. Overweldigend en enthousiasmerend. “Precies! Dat ga ik morgen meteen in de praktijk brengen op m’n werk!”

Maar routine regeert…
Van dat voornemen komt vaak minder terecht dan je zou willen. De praktijk van alledag is weerbarstig. Routine regeert, en je collega’s waren er bovendien niet bij, bij die ene inspirerende workshop. Enthousiasme sijpelt snel weg. 

Rechtstreeks contact
Een Live Magazine kan je helpen. Je proeft de positieve sfeer van de dag weer. Je krijgt de kern van de boodschap weer scherp op je netvlies. Een Live Magazine geeft je de bovendien de mogelijkheid om snel rechtstreeks in contact te komen met de mensen die je op het event hebt ontmoet. Vergeet niet, de eerste stap naar succes is contact.