Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
achtergrond

‘Live Magazines heeft ons ontzorgd’

De dagelijkse praktijk in de gehandicaptenzorg werd tijdens het congres Focus op Onderzoek verbonden met wetenschappelijk onderzoek. Live Magazines maakte een online verslag van deze dag. Sam van den Brink vertelt hoe hij er op terugkijkt.

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) was één van de partijen die het congres organiseerde. Sam van den Brink (VGN) vertelt hoe hij Live Magazines heeft ervaren. “We zochten een goede manier om het congres vast te leggen, vanwege de omvang en de vele sessies. Live Magazines zorgde voor een mooie weergave van de belangrijkste momenten.”
 
“Ik kijk met een goed gevoel terug op het congres én de weergave van Live Magazines. Omdat we vooraf goed met elkaar afstemden over de onderdelen die we in het magazine wilden, verliep de samenwerking tijdens het congres zelf gesmeerd. Dat was erg prettig.”

Ontzorgd
Van den Brink vindt het vooral fijn om terug te kunnen lezen over de sessies waar hij zelf niet bij kon zijn. “De homepage van het online magazine geeft een mooi overzicht van ons congres. Ik heb mijn collega’s al een paar keer op die pagina gewezen. Live Magazines heeft ons echt ontzorgd, kan ik wel zeggen. Het team ging enthousiast aan de slag en leverde kwalitatieve verhalen en beeldverslagen aan. Voor ons was het een kwestie van puntjes op de i zetten. Het resulteerde in een mooi en uitgebreid verslag van ons congres, iets dat we zelf niet voor elkaar zouden krijgen. Het team werkt met veel humor waardoor het leuk is om samen aan de slag te gaan.”

Van den Brink heeft ook nog een tip voor toekomstige organisaties die met Live Magazines willen samenwerken: “Zorg voor voldoende kroketten en/of bittergarnituur, dan zetten ze nóg een stapje harder.”

» Klik hier voor het resultaat