Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres

Een papieren magazine bij de uitgang!?

lees verder

Jazeker, dat is waar Live Magazines 15 jaar geleden mee begonnen is. We zagen de mogelijkheden en kansen om de snelheid van digitale drukpersen te combineren met ons snelle vakmanschap en ambacht. Als we zelf bij events en congressen waren vonden we het altijd zonde dat er na afloop weinig van overbleef.

We misten een goede roundup van de dag die we na afloop rustig terug kunnen lezen, of aan collega’s en partners konden laten zien. Als ervaren bladenmakers, journalisten en fotografen dan samen aan de slag gaan heb je aan het einde van de dag, na afloop van het evenement, een compleet inhoudelijk verslag in magazine-vorm in handen.

Warm van de drukpers worden de tijdschriften bij de deur uitgedeeld. Dat is pure magie, en hard werken voor ons. Die deadline halen blijft altijd een kick. Zeker als we de glimlach op de gezichten van de bezoekers zien.

Én dat papieren magazine beklijft. Het gaat een eigen leven leiden, wordt doorgegeven, ligt op de vergadertafel, wordt achtergelaten bij (toekomstige) partners, collega’s. Het verdwijnt niet zoals een mail in je mailbox. Kennis wordt het beste op papier bewaard. Dat kun je over 100 jaar nog steeds laten zien.