Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
achtergrond

‘Een inhoudelijk sterke samenvatting van de dag’

Op regelmatige basis is Live Magazines aanwezig bij het VO-congres van de VO-raad, dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor schoolleiders en directeuren in het voortgezet onderwijs. Communicatieadviseur Ingrid Janssen vertelt waarom ze Live Magazines weer uitnodigde.

Het sterke vind ik dat het magazine enerzijds inhoudelijk een mooie samenvatting is van wat er overal is gebeurd en anderzijds ook de sfeer goed weet weer te geven, zowel in tekst als in beeld.

“Het VO-congres is het hoogtepunt van alle activiteiten die wij als vereniging organiseren. Jaarlijks komen er zo’n 1.500 leden en gasten naar het congres dat gericht is op ontmoeting, netwerken en inspiratie. Het Live Magazine is een aandenken voor bezoekers en laat het positieve gevoel van de dag weer even terugkomen. Het doet ook recht aan de diversiteit van het congres. De goed leesbare stukken weten de kern te pakken van wat sprekers of workshopleiders hebben willen overbrengen. Het sterke vind ik dat het magazine enerzijds inhoudelijk een mooie samenvatting is van wat er overal is gebeurd en anderzijds ook de sfeer goed weet weer te geven, zowel in tekst als in beeld.”