Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
achtergrond

Dorien Exalto van KSF: ‘Live Magazines zorgt voor gemak en service’

Eventmanager Dorien Exalto van de Klantenservice Federatie (KSF) is erg enthousiast over de verslaglegging van Live Magazines bij het KSF Jaarcongres. “Het is heel erg fijn dat ik mij na een lange congresdag niet meer hoef bezig te houden met het verslag. Het inzetten van Live Magazines zorgt voor gemak en service, want het wordt professioneel aangepakt. Dat Live Magazines onafhankelijk is, zie ik als een extra pluspunt.”

Vertrouwen
Exalto werkt dit jaar voor het eerst samen met Live Magazines. Ze is iets minder dan een jaar werkzaam voor KSF. “Mijn voorganger heeft al vaker samengewerkt met Live Magazines en dat zorgde ervoor dat ik er alle vertrouwen in had om hen opnieuw in te schakelen.”

Tussen het publiek
Wat Exalto tijdens het KSF Jaarcongres merkt, is dat de schrijvers en fotograaf weinig opvallen. “Dat werkt heel goed. De journalisten zitten in het publiek en de fotograaf beweegt zich tussen de deelnemers door zonder dat zij er erg in hebben.
Dat is belangrijk voor de ‘customers experience’, waar de leden van KSF zich dagelijks mee bezig houden.

Naslagwerk
Het verslag wordt als naslagwerk gebruikt op de KSF-ledenomgeving, een besloten online platform. “Het Live Magazine is een mooie, inhoudelijke trigger om deelnemers uit te nodigen om de ledenomgeving te bekijken.”
Om een beeld te geven is het verslag van het KSF Jaarcongres dit keer openbaar, het is hier te lezen.