Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
case

We love onderwijs

Het jaarcongres van de VO-raad is voor veel schoolleiders een jaarlijks hoogtepunt. Er is daar niet alleen ruimte voor ontmoeting, maar ook voor kennisdeling.

lees verder

Met een team van vier schrijvers, een fotograaf en een ontwerper/producent leggen wij al jaren achtereen zowel de sfeer als de inhoud van het VO-congres vast. Live Magazines is met name actief in overheid, zorg en onderwijs. En voorla de onderwijs congressen zijn voor ons een hoogtepunt. We houden enorm van de dynamiek en passie van de deelnemers. Het liefst interviewen we iedereen die op die events langs komen.

“Het VO-congres is het hoogtepunt van alle activiteiten die wij als vereniging organiseren. Jaarlijks komen er zo’n 1.500 leden en gasten naar het congres dat gericht is op ontmoeting, netwerken en inspiratie. Het Live Magazine is een aandenken voor bezoekers en laat het positieve gevoel van de dag weer even terugkomen. Het doet ook recht aan de diversiteit van het congres. De goed leesbare stukken weten de kern te pakken van wat sprekers of workshopleiders hebben willen overbrengen. Het sterke vind ik dat het magazine enerzijds inhoudelijk een mooie samenvatting is van wat er overal is gebeurd en anderzijds ook de sfeer goed weet weer te geven, zowel in tekst als in beeld.”

– Ingrid Janssen
communicatieadviseur VO-raad