Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
case

Focus op onderzoek

Op het congres Focus Op Onderzoek werd veel kennis gedeeld. Maar hoe zorg je dat al die kennis bij iedereen terechtkomt? Met een verslag van de dag!

lees verder

Technische innovaties. Nieuwe regelgeving. Nieuwe inzichten rond behandelingen en gedrag. Gesprekstechnieken, meetinstrumenten, trainingen, voorlichtingsmateriaal… Er wordt veel onderzoek gedaan in de wereld van de zorg en de ontwikkelingen in die sector gaan razendsnel.

Tientallen workshops
Het congres ‘Focus op Onderzoek’ van juni 2023 liet dat goed zien: er waren op deze dag naast de vele presentaties en lezingen maar liefst drie ronden van ieder tientallen workshops te volgen.

Krijg iets mee van het enthousiasme
Het is voor één persoon onmogelijk om dat allemaal bij te wonen. Precies om die reden schakelt een organisatie als Vilans het team van Live Magazines in. Onze reporters doen verslag van de belangrijkste workshops en de kennis die daar wordt gedeeld. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, én je krijgt iets mee van de sfeer en het enthousiasme van het congres.

Deel je kennis, deel je ervaring
Zo zorgen we dat de energie van een geslaagde bijeenkomst niet verloren gaat. Je kunt alles nog eens rustig nalezen en we geven links naar meer informatie over de onderwerpen die in de workshops zijn behandeld. Je kunt al die kennis ook gewoon delen: zo kun je bijvoorbeeld collega’s die er niet bij waren op de hoogte houden.

Maak contact
Werken in de zorg kan zwaar zijn, maar je kunt er ook veel in kwijt. Het is werk met een groot maatschappelijk belang. En wat belangrijk is: je staat er niet alleen voor. Er zijn veel professionals die hun kennis en ervaring met je willen delen. Zoek ze op en maak contact. Een Verslag van de Dag kan daarbij een eerste stap zijn!

» Bekijk hier het verslag