Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres
case

Een inspirerende inspiratiemarkt

Met meer dan tien jaar congreservaring hebben we al veel formules voorbij zien komen. Toch wist het congres van PGOsupport ons nog flink te verrassen: met een inspirerende inspiratiemarkt.

lees verder

PGOsupport ondersteunt patiëntenorganisaties, biedt cursussen aan en geeft advies bij patiëntenparticipatie in de zorg, gemeenten en onderzoek. Hun congres bestond dit jaar uit vier online inspiratiesessies en een fysieke bijeenkomst in Spant! in Bussum.

Het kloppend hart van die live bijeenkomst was de inspiratiemarkt. Daar knoopten medewerkers van PGOsupport gesprekken aan met bezoekers, met steeds een verrassende insteek. Zo konden organisaties in een echte lift hun elevator pitch voorleggen, of delen waar hun hart sneller van gaat kloppen.

In aangrenzende ruimtes deelden enkele patiëntenorganisaties mooie praktijkvoorbeelden. Ook waren er stamtafelgesprekken, bijvoorbeeld over wat je mag verwachten van de partijen aan de andere kant van de tafel.

Onze schrijvers en fotograaf liepen met veel plezier rond op de markt: daar pikten we citaten en sfeer op. Ook de plenaire sessies in de theaterzaal en de eerdere online inspiratiesessies leverden mooie verhalen en beelden op.

PGOsupport liet op het congres op een creatieve en inspirerende manier haar meerwaarde voor patiëntenorganisaties zien. Dankzij ons Live Magazine houden de aanwezigen die herinnering vast en zien potentiële leden die meerwaarde ook.

» Bekijk hier het resultaat