Live Magazines

live-magazines-txt Verslag van uw congr Created with Sketch. Verslag van uw congres

Achtergrond

‘Als je er niet bij bent geweest, zie je door het verslag wat je hebt gemist’

lees verder

Het Glazen Paard

Een nieuw, bruisend collectief van (amateur)schrijvers onder de vleugels van de professionals van het Live Magazines team: welkom aan Het Glazen Paard.

lees verder

De Meeste Indruk #2

Onze senior-teamlid Richard Derks kan niet kiezen als we hem vragen welke spreker hem het meeste raakte. Wie van de drie? Een verhaal over emotie, en het ontbreken ervan.

lees verder

‘Live Magazines heeft ons ontzorgd’

De dagelijkse praktijk in de gehandicaptenzorg werd tijdens het congres Focus op Onderzoek verbonden met wetenschappelijk onderzoek. Live Magazines maakte een online verslag van deze dag. Sam van den Brink vertelt hoe hij er op terugkijkt.

lees verder

De meeste indruk #1

Welke momenten of sprekers maakten een diepe indruk op onze teamleden? Schrijver Willem Claassen trapt af en beschrijft welke spreker hem raakte.

lees verder

ChatGPT: de nagel aan de doodskist van Live Magazines?

We moeten het nog even hebben over ChatGPT, je weet wel, die fantastisch goeie taalbot. Kunnen wij wel inpakken?

lees verder

‘Het verslag is een herinnering dat we het samen doen met het werkveld’

Live Magazines schoof aan bij de Meetup EHDS van het ministerie van VWS.

lees verder

Op hoog niveau, met humor en sfeer

“Hm, al zeker sinds 2017. Of zelfs sinds 2015.” Marjolein Klaassen, senior communicatieadviseur bij Rutgers, probeert te reconstrueren hoe lang Live Magazines al over de vloer komt bij de evenementen die ze voor het expertisecentrum seksualiteit organiseert. Er is er net weer eentje achter de rug: een symposium over intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg.

lees verder

Dorien Exalto van KSF: ‘Live Magazines zorgt voor gemak en service’

Eventmanager Dorien Exalto van de Klantenservice Federatie (KSF) is erg enthousiast over de verslaglegging van Live Magazines bij het KSF Jaarcongres. “Het is heel erg fijn dat ik mij na een lange congresdag niet meer hoef bezig te houden met het verslag. Het inzetten van Live Magazines zorgt voor gemak en service, want het wordt professioneel aangepakt. Dat Live Magazines onafhankelijk is, zie ik als een extra pluspunt.”

lees verder

Hoe blijf je aan de slag? 

Bij de eerste lockdown viel alles stil. Geen events meer, geen beurzen of inspiratiedagen. Voor de makers van Live Magazines viel veel werk weg. Hebben ze twee jaar met hun duimen zitten draaien? 

lees verder